Newsflash
ACTUALITATE Știri

Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru realizarea Institutului Regional de Oncologie Timişoara

de Magdalena Tănăsescu - oct. 30 2023
Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru realizarea Institutului Regional de Oncologie Timişoara

Indicatorii tehnico-economici pentru realizarea Institutului Regional de Oncologie Timişoara au fost aprobați printr-o hotărâre a Executivului.

Potrivit unei informări transmise de Ministerul Sănătăţii, fondurile vor proveni din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

„Ultimul pas pentru construirea cu fonduri din PNRR a Institutului Regional de Oncologie din Timişoara a fost îndeplinit cu succes de Ministerul Sănătăţii. Guvernul României a aprobat, printr-o Hotărâre de Guvern, indicatorii tehnico-economici ai Institutului Regional de Oncologie Timişoara”, se arată în informare, citată de Agerpres

Noul institut va avea 250 de paturi destinate spitalizării continue şi de zi şi un ambulatoriu integrat cu 26 cabinete medicale, zonă de servicii de diagnosticare - analize de laborator, imagistică, endoscopie, explorări funcţional, bloc operator, terapie intensivă, laborator radioterapie, laborator medicină nucleară, centru pentru transplant medular şi afereză celule stem.

Acest spital reprezintă unul dintre cele mai importante obiective de investiţii cu fonduri din PNRR, iar valoarea totală a investiţiei este de 1.153.030.000 lei.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe