Newsflash
Știri

Herbalife sărbătorește 15 ani de activitate în România

Herbalife sărbătorește 15 ani de activitate în România

Herbalife sărbătorește 15 ani de activitate în România, timp în care i-a ajutat pe oameni să adopte un stil de viață mai sănătos prin intermediul gamei sale de produse nutriționale.

Compania, care și-a început activitatea în SUA, în 1980, oferă în prezent peste 2.000 de produse susținute de știință, pentru consumatorii din 95 de piețe. Pune la dispoziție inclusiv shake-uri Formula 1 înlocuitoare ale meselor, batoane proteice, suplimente nutritive, ceaiuri și gama de nutriție sportivă H24. Produsele companiei sunt vândute prin intermediul distribuitorilor independenți Herbalife, care oferă clienților consiliere individuală și sprijin pentru a adopta un stil de viață mai sănătos și mai activ, se arată într-un comunicat.

 Cincisprezece ani reprezintă o etapă semnificativă în evoluția oricărei companii. De-a lungul acestor ani, Herbalife a adus pe piața românească produse de înaltă calitate, susținute de știință și a oferit educație nutrițională valoroasă. Am promovat o abordare holistică a sănătății și a stării de bine prin intermediul distribuitorilor noștri, investind în același timp în cercetare și dezvoltare pentru a aduce pe piață produse inovatoare care să răspundă nevoilor clienților”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

România a fost desemnată „Country of the year 2018” pentru creștere și sustenabilitate, datorită pasiunii și implicării deosebite a tuturor membrilor independenți care sprijină, îndrumă și unesc comunitatea Herbalife.

Inovația produselor a fost, de asemenea, o prioritate pentru echipa Herbalife, pentru a răspunde cerințelor și nevoilor pieței locale. Acest lucru este posibil, și datorită cercetărilor continue ale companiei, care arată că tot mai mulți români doresc să obțină o nutriție mai bună și un stil de viață sănătos. Potrivit ultimului sondaj, realizat de OnePoll, românii și-au manifestat dorința de a face mai multă mișcare (44%), să aibă mai multă grijă de ei înșiși (43%) și să mănânce mai sănătos (42%).

Pe parcursul celor 15 ani de activitate în România, Herbalife a stabilit și relații strânse cu comunitatea și partenerii săi locali, compania sprijinind ONG-uri locale care contribuie la îmbunătățirea vieții copiilor din medii defavorizate. Organizația caritabilă a Herbalife, Herbalife Nutrition Foundation, sprijină Asociația „Ana și Copiii” de peste șapte ani, oferind copiilor mese zilnice și educație nutrițională. Anul acesta, Herbalife Nutrition Foundation a donat 20.000 USD pentru Asociația „Ana și Copiii”, suma donată pe parcursul parteneriatului fiind de aproape 200.000 de dolari.

Compania este implicată activ în susținerea sportului și promovează importanța activității fizice pentru o viață sănătoasă și activă. Herbalife România este sponsor oficial în nutriție al Lotului Național Olimpic de Canotaj al României, al echipei de fotbal FC Farul Constanța, al multiplului campion național la duatlon și triatlon, Ciprian Bălănescu și al triplului campion european la Karate și singurul campion mondial al României în Karate-ul Olimpic, Dorin Alexe - toți aceștia folosind gama de produse sportive Herbalife 24, certificate „Informed Sports”.

Așteptăm cu nerăbdare următorii 15 ani și mai departe. Ne angajăm mai mult ca niciodată să încurajăm un stil de viață sănătos și activ”,, a concluzionat Romeo Căzănescu.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe