Newsflash
Industria farmaceutică

De zece ani, Antibiotice este alături de copiii nevoiași

de Dorina Novac - dec. 19 2022
De zece ani, Antibiotice este alături de copiii nevoiași

Spiritul Crăciunului a fost simțit de 100 de copii proveniți din familii cu posibilități materiale reduse, aflate în localitățile rurale din jurul Iașului, în cadrul unui eveniment festiv organizat la sediul companiei Antibiotice.

Evenimentul, organizat la 15 decembrie, a marcat cea de-a 10-a ediție a proiectului „Dăruiește din suflet! Fii și tu Moș Crăciun”.

antibiotice craciun

Proiectul organizat de Fundația „Antibiotice – Știință și Suflet” a prilejuit întâlnirea dintre micuții cu vârste cuprinse între un an și 15 ani cu Moș Crăciun care le-a oferit cadoul mult dorit.

Citește și: Antibiotice, pe primul loc în clasamentul celor mai competitive firme din țară

În scrisorile trimise de acești copii, Moșul a regăsit dorințele lor cele mai simple: dulciuri, jucării, haine și încălțări, cărți, ghiozdane pentru școală, rechizite sau skateboard, biciclete, trotinete pentru a se putea deplasa la școală.

„De zece ani am dezvoltat această tradiție în preajma sărbătorilor de Crăciun, iar colegii noștri au avut posibilitatea an de an să devină spiriduși ai Moșului, în cadrul campaniei Dăruiește din suflet! Fii și tu Moș Crăciun! Marea familie Antibiotice a reușit să aducă un dram de bucurie pentru copiii mai puțin norocoși, din familii numeroase, transformându-le dorințele într-o frumoasă surpriză de Crăciun. Mulţumim pe această cale și colaboratorilor din cadrul Departamentului Pro Vita”, a declarat Ioana Tode, preşedinte al Fundaţiei „Antibiotice-Ştiinţă şi suflet” Antibiotice Iași.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe