Newsflash
Industria farmaceutică

Premiul pentru cel mai atractiv angajator din industria farmaceutică

de Dorina Novac - mai 15 2023
Premiul pentru cel mai atractiv angajator din industria farmaceutică

Antibiotice Iași a obținut premiul pentru cel mai atractiv angajator din industria farmaceutică românească, conform clasificării realizate de Randstad România Employer Brand Research.

Această recunoaștere confirmă preocupările constante ale companiei pentru dezvoltarea profesională și personală a angajaților săi, îmbunătățirea mediului de lucru, modul în care sunt atrași și formați tineri talentați. 

Citește și: Antibiotice Iași, cea mai bună companie în comunicarea cu investitorii, în 2022

Programele Perform a+ și Colegiul tehnic a+ pentru atragerea și formarea de specialiști atât cu studii medii cât și superioare sau Club a+, un proiect dedicat dezvoltării și susținerii unui stil de viață sănătos în rândul angajațilot, sunt câteva exemple concrete în acest sens.

„Suntem mândri și ne onorează premiul obținut la Gala Randstad România Employer Brand Awards. Antibiotice reprezintă cu adevărat un punct de reper pentru România, pentru piețele internaționale, ca reprezentant de referință în industria producătoare farmaceutică. Promisiunea Antibiotice este de a fi mai mult decât o afacere, de a fi un partener de încredere atât pentru proprii angajați cât și stakeholderii săi, pentru a crește împreună și a asigura un viitor sustenabil. Am făcut progrese semnificative în dezvoltarea angajaților noștri si suntem mândri când eforturile echipei Antibiotice sunt recunoscute ca bune practici”, a declarat Mihaela Murariu, director resurse umane, Antibiotice.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe