Newsflash
ACTUALITATE Știri

Județul Cluj, cea mai mică rată privind solicitarea de mită de către personalul medical

de Magdalena Tănăsescu - dec. 6 2023
Județul Cluj, cea mai mică rată privind solicitarea de mită de către personalul medical

Conform celor mai recente date de la nivel național, furnizate de către graphs.ro, județul Cluj a înregistrat în luna noiembrie 2023 cea mai mică rată din țară privind solicitarea de mită de către personalul medical.

Potrivit unei postări pe Facebook, județul Cluj se clasează - cu un procent de 0,56% - pe primul loc, în mod detașat, la polul opus rata cea mai mare înregistrată fiind de 5,5%. 

 

„Această reușită se datorează inclusiv celor cinci unități sanitare aflate în subordinea Consiliului Județean Cluj, și anume: Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca; Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca; Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca; Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca; Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa.

 

Confom datelor aferente lunii noiembrie, Spitalul de Recuperare și Spitalul de Pneumoftiziologie sunt cele mai apreciate unități sanitare publice din Cluj-Napoca, în ceea ce privește satisfacția pacienților față de serviciile medicale oferite, față de activitatea și implicarea medicului și a asistentelor medicale, dar și raportat la curățenia din spital. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe