Newsflash
Diverse

Loc de întâlnire pentru iubitorii de cafea din nordul capitalei

Loc de întâlnire pentru iubitorii de cafea din nordul capitalei

Prima cafenea LA ROSTA se deschide în spațiul Carrefour România centrul comercial DN1 Value Centre.

Noua Cafenea LA ROSTA este situată în incinta hipermarketului Carrefour din centrul comercial din Balotești, DN1 Value Centre, chiar în zona de intrare clienți a magazinului, și se deschide oficial pe 8 decembrie. 

Spațiul este rezultatul colaborării dintre La Rosta Global, Carrefour România și Nestlé Professional și își propune să devină un loc de întâlnire pentru iubitorii de cafea, cu atmosferă primitoare, definită de aroma boabelor de cafea proaspăt prăjite și rafinamentul gastronomiei cu specific italian. 

La baza conceptului LA ROSTA se află soluția completă de prăjire a cafelei dezvoltată de Nestlé: ROASTELIER™ by Buondi Craft® - soluție ce simplifică arta prăjirii cafelei și o face accesibilă datorită unui sistem patentat de prăjire și filtrare a cafelei. Prin intermediul acestei soluții, consumatorii pot accesa o selecție de cafele arabica de top din întreaga lume, obținute în mod sustenabil. Sortimentele produse în Columbia și Brazilia pot fi utilizate ca atare, dar pot fi și personalizate, pentru a crea un amestec unic pentru fiecare consumator. 

Ema Dănilă, fondator LA ROSTA: „La Rosta își propune să ofere o experiență autentică și memorabilă pentru toți cei care trec pragul locației. Am ales să deschidem această primă locație în centrul comercial din Balotești din mai multe motive, cele mai importante fiind compatibilitatea comunității locale cu poziționarea acestui concept și deschiderea Carrefour România pentru dezvoltarea acestui proiect”.

Radu Gherman, Buying Director Ultra-fresh, Carrefour România: „Suntem un retailer centrat pe client, astfel că, pentru a satisface toate categoriile de cerere, anual lansăm noi parteneriate, care se aliniază scopului nostru de a promova produse sănătoase și educa oamenii cu privire la tranziția alimentară și alegerile locale. Cel mai recent parteneriat de acest fel este dezvoltat cu afacerea antreprenorială de succes LA ROSTA, cu care împărtășim un set de valori comune. Pentru clienți, această asociere se traduce printr-o experiență unică și cafea de cea mai bună calitate, pe care vom avea șansa să o degustăm în premieră odată cu lansarea oficială a cafenelei”.

Marius Micaș, Commercial Manager Nestlé Professional - divizia out of home Nestlé România: „Prin tot ceea ce oferă, cafeneaua LA ROSTA va deveni un centru al experiențelor cafelei, un loc unde comunitatea locală, pasionații de cafea se vor bucura de prospețimea și autenticitatea fiecărui bob de cafea prăjit la fața locului. Fie că este vorba de cafea preparată de barista în locație, fie că este vorba despre boabe prăjite pentru consumul acasă, clienții La Rosta vor avea posibilitatea de a savura cafea de origini de calitate superioară și de o prospețime de neegalat".

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe