Newsflash
ACTUALITATE Știri

Formulă nouă de lapte praf pentru copiii de peste 1 an

de Magdalena Tănăsescu - mar. 25 2024
Formulă nouă de lapte praf pentru copiii de peste 1 an

Mamele din România, care au copii cu vârsta de peste 1 an, au acum la dispoziție un nou tip de lapte care conține 6 oligozaharide identice structural cu cele din laptele matern.

Noua formulă de lapte lansată de Nestlé în România conține, totodată, culturi active B.infantis și  și B.lactis

NAN® 3 SUPREMEpro® beneficiază de inovația de ultimă oră bazată pe expertiza de peste 155 de ani de cercetare științifică în nutriția sugarilor și a copiilor de vârstă mică. 

 

„Prin această lansare, compania Nestlé marchează din nou preocuparea sa continuă în domeniul HMO – oligozaharide identice structural cu cele din laptele matern. După numeroase cercetări științifice, aduce pe piața din România cele mai avansate rețete de formule de lapte din portofoliul său”, a declarat Mihaela Bușu, Business Executive Officer, Nestlé Nutrition South East Europe, într-un comunicat remis redacției. 

Institutul Național de Statistică a anunțat că, în primul semestru din 2023, s-au născut în România puțin peste 73.000 de copii, cel mai mic număr de copii nou-născuți din istoria de 145 de ani a măsurătorilor statistice din țara noastră. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe