Newsflash
ACTUALITATE Știri

Peste 90.000 de gravide și copii defavorizați, ajutați medical și social de Organizația Salvați Copiii

de Magdalena Tănăsescu - nov. 24 2023
Peste 90.000 de gravide și copii defavorizați, ajutați medical și social de Organizația Salvați Copiii

Programul Salvați Copiii „Sănătatea mamei și a copilului în mediul rural” a asigurat, până în prezent, sprijin medical și social pentru mai mult de 90.000 de gravide, mame și copii din zone defavorizate aflate în 20 de județe.

Potrivit unei postări pe Facebook, programul a debutat în 2010. 

 

„Toate aceste lucruri sunt posibile și datorită implicării continue a colegilor care alcătuiesc echipele integrate de suport și care lucrează zi de zi pe teren pentru facilitarea accesului la servicii medicale și sociale. La final de zi, suntem bucuroși să avem o așa echipă unită, empatică și gata să ajute oricând. Ne așteaptă un 2024 plin de activități, iar satisfacțiile vor fi pe măsură”, se menționează în postare.

 

Reprezentanții Salvați Copiii se vor reîntâlni, în zilele următoare, cu coordonatorii locali și asistenții medicali pentru a elabora strategia anului viitor.

 

„Pregătim teme noi pentru sesiunile de grup pe care le organizăm lunar în toate cele 46 de comunități în care ne derulăm activitatea”, se mai spune în postare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe