Newsflash
ACTUALITATE REUNIUNI Știri

Prof. dr. Horațiu Moldovan este printre fondatorii Congresului East Meets West

de Florentina Ionescu - aug. 4 2023
Prof. dr. Horațiu Moldovan este printre fondatorii Congresului East Meets West

Congresul East Meets West va avea loc anul acesta, în zilele de 27 si 28 octombrie, la București.

Unul dintre membrii fondatori ai Congresului East Meets West, aflat anul acesta la a șasea ediție, este profesorul Horațiu Moldovan, se arată pe o rețea socială

Dr. Moldovan, medic primar chirurgie cardiovasculară, este unul dintre cele mai importante nume ale medicinei românești, cu peste 5.000 de intervenții chirurgicale cardiace sub circulație extracorporală (cord deschis) și peste 3.500 de intervenții chirurgicale vasculare și endovasculare periferice, arată reprezentanții East Meets West International Cardiovascular Congress. 

Profesor universitar și doctor în științe medicale, dr. Horatiu Moldovan semnează o serie impresionantă de lucrări științifice, cărți și capitole de cărți, publicate de-a lungul anilor. La fel ca în fiecare an, el va onora congresul East Meets West, din 27 și 28 octombrie, care se va desfășura în Bucuresti, la InterContinental Athénée Palace. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe