Newsflash
ACTUALITATE EDUCAȚIE Știri

Profesorul Horațiu Moldovan a participat la un training pentru chirurgia anevrismelor aortice

de Florentina Ionescu - oct. 19 2023
Profesorul Horațiu Moldovan a participat la un training pentru chirurgia anevrismelor aortice

Recent, prof. dr. habil. Horațiu Moldovan a participat la un stagiu de perfecționare alături de mai mulți colegi.

Scopul acestui stagiu de perfecționare este implementarea unui program de tratament intervențional (nonchirurgical) al anevrismelor aortice rupte în condiții de urgență la Spitalul Clinic de Urgență București – Floreasca, se arată pe o rețea socială. 

Prof. dr. habil. Horațiu Moldovan a participat alături de echipa alcătuită din dr. Marian Broască și dr. Cristian Voica din partea Disciplinei de Chirurgie Cardiovasculară a UMF „Carol Davila” – Spitalul Clinic de Urgență București (SCUB), precum și alături de dr. Costin Minoiu (medic primar Radiologie diagnostică și Intervențională la SCUB), la un training pentru chirurgia endovasculară a anevrismelor aortice (EVAR, FEVAR, TEVAR). 

Trainingul a fost organizat la Sofia și a fost condus de prof. dr. Ivo Petrov, Șeful Departamentului de Cardiologie Intervențională a Spitalului ACIBADEM, se precizează pe pagina de Facebook intitulată Chirurgie cardiovasculară Floreasca.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe