Newsflash
Știri

Protocol în vederea înfiinţării Spitalului Clinic de Urgență Suceava

de Dorina Novac - sept. 14 2022
Protocol în vederea înfiinţării Spitalului Clinic de Urgență Suceava

La Consiliul Județean Suceava a fost semnat, miercuri, 14 septembrie, protocolul de colaborare între „Universitatea Ștefan cel Mare” și Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Spitalul Judetean de Urgenta Suceava

„Din acest moment așteptăm de la ministerele educației și sănătății avizele pentru transformarea spitalului județean în spital clinic și asta este posibil pentru că mai multe cadre medicale au și catedră universitară, iar de anul acesta avem la Suceava și facultate de medicină. Personal îmi văd un vis împlinit pentru că, încă din 2010, de când am preluat în coordonare spitalul, am cerut ca acesta să fie transformat în spital clinic”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur .

Citește și: Tratament de ultimă generaţie pentru cancerul de sân, la SJU Suceava

În acești ani s-au investit peste 80 milioane de euro în spital, acesta având peste 29 de secții total modernizate și 5 compartimente și avem proiecte ce urmează la finanțare de încă 170 milioane de euro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe