Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Conferința de Medicina Familiei a AMFB are loc în perioada 23-26 martie

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 10 martie 2022, ora 10:12

Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov organizează luna aceasta Conferința de Medicina Familiei, cu participare internațională.

Evenimentul se află la ediția a XVIII-a și se va desfășura în mediul online în zilele de 23, 24, 25 și 26 martie, iar în 27 martie vor avea loc cursuri post conferință. 

medicina familiei martie 2022

Tema de anul acesta a Conferinței de Medicina Familiei este „Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare”.

Conferința de Medicina Familiei este organizată de Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB). Manifestarea va avea loc online pe site-ul dedicat www.conferintemf.ro.

Participanții la conferință vor beneficia de:

 • Sesiuni Keynote Speaker
 • Sesiuni cu tematică diversă
 • Sesiuni interactive organizate de grupurile de lucru din SNMF
 • Dezbateri
 • Cursuri post-conferință.

Formularul de înscriere este disponibil aici.

Eveniment unic, de mare anvergură

Dr. Sandra Alexiu, președintele AMFB și echipa Asociației au transmis un mesaj, amintind că „Pentru noi, organizatorii, conferința lunii martie este Mărțișorul nostru oferit cu drag în fiecare an colegilor noștri medici de familie și asistenților medicali din cabinetele MF”. 

dr sandra alexiu
Dr. Sandra Alexiu

Medicul Sandra Alexiu a explicat că în cadrul conferinței vor fi abordate o mulțime de teme și subteme medicale:

„În cadrul conferinței nu veți găsi secțiuni clar delimitate de patologie, ci mai degrabă probleme interdisciplinare, fiindcă pacientul cu multiple patologii este centrul activității noastre, dar tot în centru stau și omul sănătos și vârstnicul care are nevoie de îngrijiri speciale și copilul sănătos a cărui creștere o urmărim constant și gravida care nu este bolnavă, dar constituie o categorie aparte. Precum bine știți, Medicina Familiei este o specialitate deosebită. Ea circumscrie o mulțime de teme și subteme medicale, dar și numeroase noțiuni nemedicale și care la o primă vedere nu ar fi necesare în studiu. Cu toate acestea, în practica noastră ne lovim de ele zilnic și am considerat că este firesc și corect să fie aduse laolată.” 

Mai multe detalii aici

Etichete: Dr. Sandra Alexiu asociatia medicilor de familie bucuresti conferinta medicina familiei cabinete medici de familie medici de familie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
 • Tipărit + digital – 199 de lei
 • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
 • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
 • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
 • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
 • OAMGMAMR – 5 ore de EMC