Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Conferința Națională de Farmacie are loc în perioada 25-27 noiembrie

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 15 noiembrie 2021, ora 16:57

Spre sfârșitul acestei luni va avea loc Conferința Națională de Farmacie, un eveniment cu dublă creditare, pentru farmacişti şi medici.

Organizată sub egida Colegiului Farmaciştilor din România, a Asociaţiei Medicale Române, în parteneriat cu Societatea de Științe Farmaceutice, ARPIM, CNAS, ADRFR, Conferința Națională de Farmacie, unicul eveniment interdisciplinar cu dublă creditare pentru farmacişti și medici are loc în perioada 25-27 noiembrie 2021, potrivit anunțului făcut pe pagina oficială dedicată conferinței. 

conferinta nationala de farmacie 2021

Personalităţi al căror prestigiu în domeniul farmaceutic este incontestabil, decani ai facultăţilor de farmacie din țară, cadre didactice şi cercetători cu o activitate ştiinţifică recunoscută la nivel naţional şi internaţional vor veni în fața participanților la conferință cu noutăţi în medicaţia diferitelor patologii, progrese înregistrate în cercetare, aspecte legislative ale managementului și marketingului farmaceutic și ale tehnologiei informaționale, precum și reglementări actuale în prescrierea medicamentelor, dar şi discuţii despre direcţiile ce vor fi îmbrățișate de către această comunitate în viitorul imediat.

Preşedintele acestei ediţii a Conferinței Naţionale de Farmacie, eveniment de o mare importanţă pentru comunitatea farmaceutică, este prof. dr. Dumitru Lupuleasa, preşedintele Societăţii de Ştiinţe Farmaceutice din România.

Conferinţa a fost creditată cu 30 credite EFC și creditare EMC. Toate informaţiile despre eveniment, precum şi formularul de înscriere online pot fi găsite pe site-ul cnf2021.farma.ro/inscriere/.

Etichete: dumitru lupuliasa Dumitru Lupuleasa societatea de stiinte farmaceutice EMC puncte EMC colegiul farmacistilor din romania CNAS

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.