Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Conferinţele Medic.ro, în online – Calendarul complet și înscriere

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 26 mai 2020, ora 17:18

Platforma MedicHub anunță că, în iunie și iulie, conferințele Medic.ro continuă în mediul online. Mai jos găsiți calendarul complet al manifestărilor științifice din următoarea perioadă.

MedicHub invită profesioniștii din domeniul sănătății, în luna iunie, la Conferinţele Medic.ro în mediul ONLINE. Acestea sunt creditate de Colegiul Medicilor din România și se vor desfăşura sub egida Societăţii Naţionale de Medicina Familiei (SNMF).

Constanța deschide seria de conferințe

Conferinţele Medic.ro ONLINE vor debuta la Constanţa, urmând ca seria evenimentelor să continue la Râmnicu Vâlcea, Braşov, Vaslui, Suceava şi Galaţi.

conferinta_medic_articol_ok_11327_1070_90_bigger

Participarea la conferinţe este gratuită, acestea fiind creditate de Colegiul Medicilor din România cu 12 puncte EMC (cele care se desfăşoară pe parcursul a două zile) și, respectiv, cu 6 puncte EMC (cele de o zi).

Manifestările ştiinţifice sunt organizate în parteneriat cu SNMF şi au ca temă: „Medicina de familie între teorie şi practică”. Simpozioanele din cadrul conferinţelor Medic.ro sunt susţinute de cadre medicale de prestigiu şi de formatori din sistemul sanitar, iar programul ştiinţific este organizat în sesiuni pentru mai multe specialităţi.

Conferinţele Medic.ro ONLINE se adresează comunităţii medicale, prin urmare transmisiunile pot fi urmărite după autentificarea în contul de pe platforma MedicHub.

Dacă nu aveţi cont pe www.medichub.ro, vă puteți crea unul aici.

Calendarul Conferinţelor Medic.ro ONLINE

12 – 13 iunie – Constanţa (12 puncte EMC)

17 iunie – Râmnicu Vâlcea (6 puncte EMC)

24 – 25 iunie – Braşov (12 puncte EMC)

11 iulie – Vaslui (6 puncte EMC)

24 – 25 iulie – Suceava (12 puncte EMC)

31 iulie – Galaţi (6 puncte EMC)

Pentru mai multe detalii intraţi aici.

Etichete: medic.ro conferinta online conferinta conferinta medicina familiei evenimente medichub medichub puncte EMC EMC

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.