Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

OMS organizează o conferință despre bolile netransmisibile, în Rusia

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 30 noiembrie 2021, ora 13:19

Conferința Europeană a OMS despre abordarea bolilor netransmisibile prin intermediul soluțiilor digitale va avea loc la jumătatea lunii decembrie a acestui an.

Ministerul Sănătății al Federației Ruse va găzdui la finalul anului (14-15 decembrie) o conferință, împreună cu Biroul European al Organizației Mondiale a Sănătății ( OMS) pentru Prevenirea și Controlul Bolilor Netransmisibile. 

boli netransmisibile
Sursa foto arhivă OMS: https://www.who.int/china/news/feature-stories/detail/covid-19-a-call-to-address-non-communicable-diseases

Conferința din decembrie are ca obiectiv principal să arate publicului beneficiile pentru sănătate, cât și deficitele tehnologiilor de ultimă generație și să ofere o bază solidă de dovezi științifice pentru adoptarea lor la scară largă în efortul de combatere a bolilor netransmisibile, se arată într-un comunicat de presă al OMS.

Conferința va fi un eveniment interactiv ce se va ține în Moscova, în format hibrid, cu participarea statelor membre ale OMS, partenerilor și a altor actori importanți din domeniu.

Vor fi prezentate exemple menite să-i inspire, din țările și instituțiile de top cu privire la utilizarea „big data”, atât pe cei din industria sănătății digitale, cât și persoanele diagnosticate cu boli netransmisibile. Conferința se va ține în limbile engleză și rusă. Detalii despre înregistrare, pentru public, găsiți pe www.euro.who.int.

Etichete: Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS conferinta online boli netransmisibile netransmisibil

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.