Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

SRC organizează cursul „Managementul Actual în Prevenţia Cardiovasculară”

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 4 octombrie 2021, ora 12:20

Societatea Română de Cardiologie oferă detalii despre cursul intitulat „MAP – Managementul Actual* în Prevenţia Cardiovasculară”, organizat cu ajutorul Media Med Publicis.

Societatea Română de Cardiologie ( SRC) invită profesioniștii din domeniul medical să participe la cea de-a opta ediţie a cursului MAP – Managementul Actual* ȋn Prevenţia Cardiovasculară (*era revascularizării miocardice). Cursul va avea loc vineri, 8 octombrie 2021, începând cu ora 09:00, se arată pe pagina oficială a evenimentului

cardiovascular1_08140708

Sunt invitați reputați lectori și moderatori, lideri în domeniul lor activitate, care vor facilita schimbul de informații științifice și bune practici între medicii de diverse specialități.

Înscrierile se pot face la acest link.

De ce să participați la acest curs? Organizatorii răspund: pentru că bolile cardiovasculare pot fi prevenite; pentru că recuperarea bolilor cardiovasculare salvează vieţi; pentru că echipele intredisciplinare trebuie să aibă obiective comune.

„Obținerea certificatului de participare este condiționată de vizionarea a cel puțin 75% din conținutul științific al cursului! Vizionarea cursului se poate face doar dacă sunteți logat /conectat în contul de pe platformă”, au precizat organizatorii.

Etichete: pacienti boli cardiovasculare boli cardiace boli cardiovasculare SRC Societatea Romana de Cardiologie preventia cardiovasculara

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.