Newsflash
ACTUALITATE Știri

SANITAS protestează, joi, în fața Ministerului Muncii

de Magdalena Tănăsescu - ian. 25 2024
SANITAS protestează, joi, în fața Ministerului Muncii

La Ministerul Muncii se desfășoară joi, între orele 11,00 – 13,00, un protest al Federației SANITAS din România, angajații fiind nemulțumiți, printre altele, de lipsa de personal din domeniu și de nivelul de salarizare.

„Nu vom renunţa la calendarul de proteste anunţat până când principala noastră revendicare, de majorare a salariilor cu 20% pentru toţi angajaţii din sistemul de sănătate, nu va fi rezolvată de guvernanţi”, susțin liderii federației sindicale. 

 

Aceștia precizează, totodată, că au făcut apel la toate organizațiile sindicale din Sănătate și Asistență Socială, să se alăture acțiunilor programate pentru soluționarea revendicărilor membrilor de sindicat.

 

„În acest context, Federația SANITAS și Federația «Solidaritatea Sanitară» au decis să susțină împreună, în fața autorităților statului, nevoile salariaților din Sănătate. Astfel, în perioada care urmează, cele două organizații vor avea revendicări și acțiuni comune”, se menționează într-o postare pe Facebook.

 

Pentru prima dată – afirmă liderii sindicali - cele două federații își unesc forțele pentru a atrage atenția asupra gravității situației salariaților din sistemul sanitar românesc. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe