Newsflash
Știri

Secţia de Diabetologie a Spitalului Judeţean Satu Mare şi-a suspendat activitatea

de Magdalena Tănăsescu - iul. 5 2023
Secţia de Diabetologie a Spitalului Judeţean Satu Mare şi-a suspendat activitatea

Activitatea secţiei şi Cabinetului de Diabet zaharat, Nutriţie şi Boli metabolice din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost suspendată temporar din lipsă de medici, a anunțat unitatea sanitară într-un comunicat.

Potrivit reprezentanților spitalului, procesul de scoatere la concurs a posturilor vacante a fost publicat în mai multe etape, însă nu s-a prezentat niciun candidat.


"În pofida eforturilor noastre de recrutare, Secţia şi Cabinetul de Diabet zaharat, Nutriţie şi Boli metabolice din unitatea noastră se confruntă cu o criză severă de personal de specialitate. Concret, din efectivul de patru medici, doi medici şi-au încetat activitatea şi alţi doi sunt - unul în incapacitate temporară de muncă şi un altul în concediu de creştere a copilului. În consecinţă, de la 1 iulie se suspendă temporar activitatea secţiei şi a cabinetului, cu menţiunea că această incapacitate este specifică strict pentru luna în curs. Data exactă a reluării activităţii va fi comunicată”, se spune în comunicatul citat de Agerpres.

Pe parcursul lunii iulie, cazurile medicale din specialitatea diabetologie vor fi dirijate către unităţile cu paturi şi alţi furnizori acreditaţi din judeţ, în baza relaţiilor specifice de colaborare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe