Newsflash
Hi-tech & Gadgets Știri

Soluţie pentru spitalele viitorului

de Florentina Ionescu - dec. 1 2023
Soluţie pentru spitalele viitorului

În cadrul sesiunii de pitching de la Hubvantage Innovation Forum au fost prezentate o platformă de telemedicină și soluţia aferentă ei, bazate pe inteligenţă artificială.

DeaMedicine este o platformă de monitorizare de la distanţă a pacienţilor, după intervenţii chirurgicale. Adrian Siloși, CEO și cofondator al start-upului, a făcut echipă cu tatăl său, conf. dr. Cristian Siloși, medic chirurg cu o experienţă de peste 20 de ani. Platforma www.deamedicine.ro are un modul de monitorizare pre- și post-operatorie a pacienţilor, însă pe lângă acesta include numeroase funcţionalităţi.

Start-upul „a luat prima dată forma unei platforme de telemedicină, unde avem peste 75 de medici la activ care oferă sfaturi medicale. Apoi s-a concretizat în ceva ce poate fi accesat de spitale și clinici din România: un soft care să cuprindă toate modulele necesare unui astfel de furnizor de asistenţă medicală”, a explicat CEO-ul DeaMedicine pentru Viaţa Medicală.

Soluţia, spune acesta, oferă toate modulele necesare atât unei clinici mai mici, cât și unui spital mare: modul de programări; module de management al staffului și al pacientului; dosarul medical al tuturor pacienţilor. Acesta din urmă adună toate datele în timp real de la toţi furnizorii de asistenţă medicală care colaborează cu platforma. „Modulul de telemedicină ne face să digitalizăm [lucrurile] cum trebuie, iar dintr-un spital tradiţional putem să îl facem un spital al viitorului”, a conchis Adrian Siloși.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe