Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cine ne tratează de Sărbători

Viața Medicală
Cristina GHIOCA joi, 24 decembrie 2020, ora 11:54

Nouă spitale de urgență vor asigura asistență medicală în zilele de Crăciun. Ambulanța va avea și ea program normal.

În zilele de 25 și 26 decembrie, în București, asistența medicală de urgență va fi asigurată de nouă spitale, informează Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București.

Acestea sunt: Spitalul Clinic de Urgență București Floreasca ; Spitalul Clinic de Urgență; Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon”; Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” ; Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”; Spitalul de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri; Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice; Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” și Spitalul Clinic de Urgenţă Copii „M. S. Curie”.

Serviciul de Ambulanță București va avea program normal de lucru, cu mențiunea că în această perioadă va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces în întreaga Capitală. Solicitările populaţiei vor fi preluate la 112.

Etichete: craciun servicii medicle Serviciul de Ambulanță București – Ilfov UPU program sarbatori

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.