Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ministrul Sănătății a dispus un control la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşița

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 2 decembrie 2020, ora 12:40

Nelu Tătaru a solicitat reprezentanților ISS să demareze de urgență un control la Spitalul Județean de Urgență Reșița, urmare a imaginilor apărute în spațiul public privind modul în care sunt tratați pacienții din cadrul secției de boli infecțioase.

Potrivit unui comunicat de presă, Inspecția Sanitară de Stat ( ISS) va verifica condițiile în care se acordă asistența medicală, respectarea circuitelor și a protocoalelor medicale în vigoare.

Control Resita
Sursă imagine: Pixabay

Ministerul Sănătății (MS) va demara un control și la Direcția de Sănătate Publică Caraș Severin pentru a verifica modul în care reprezentanții acestei instituții și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu în acest caz.

„Conducerea Ministerului Sănătăţii a luat legătura cu reprezentanții autorităților locale, respectiv Consiliul Judeţean Caraș Severin, în subordinea căruia se află Spitalul Judeţean de Urgență Reșița pentru dispunerea măsurilor necesare pentru remedierea de urgență a deficiențelor”, informează MS.

Etichete: ministerul sanatatii ISS boli infectioase Spitalul Judetean de Urgenta Resita

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.