Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Monitorizarea inteligentă a funcțiilor vitale

Viața Medicală
Dr. Diana Andronache vineri, 12 martie 2021

Smart Healthcare Device reprezintă un dispozitiv avansat de monitorizare a sănătăţii. Software-ul său, bazat pe algoritmi de inteligenţă artificială cu funcţii de asistent personal, permite afișarea pe un ecran tactil a informaţiilor esenţiale.

poza 4 copy

Cu ajutorul unui dispozitiv de mici dimensiuni, poate fi monitorizat ritmul cardiac, profilul tensional, saturaţia periferică în oxigen, dar și alţi parametri, în funcţie de recomandările medicului. Avantajul acestui sistem stă în faptul că în anumite cazuri, membrii familiei sau personalul medical din spital pot fi înștiinţaţi de agravarea stării de sănătate a pacientului, în funcţie de rezultatele monitorizării.

Etichete: inteligență artificială smartphone Sănătate

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.