Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

MS: A fost prelungită valabilitatea certificatului pentru test antigen rapid

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 31 august 2021, ora 11:44

Ministerul Sănătății – MS a anunțat ieri câteva lucruri referitoare la valabilitatea certificatului pentru testele rapide pe bază de antigene pentru COVID-19.

Astfel, termenul de valabilitate al certificatului pentru test antigen rapid crește la 48 de ore, de la 24 de ore, cum este în prezent. Certificatele digitale COVID-19 pot fi utilizate și pe teritoriul României pentru atestarea vaccinării, testării sau trecerii prin boală a titularilor, se arată pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Sănătății. 

Într-un comunicat de presă transmis ieri de MS se arată că noile modificări prevăzute într-o ordonanță aprobată recent de Guvern prevăd că certificatele digitale COVID-19 pot fi utilizate și pe teritoriul României pentru atestarea vaccinării, testării sau trecerii prin boală a titularilor, iar termenul de valabilitate al certificatului pentru test antigen rapid crește la 48 de ore, de la 24 de ore, cum este în prezent.

certificat covid
Sursa imaginii: www.facebook.com/MinisterulSanatatii

 

Etichete: certificat digital certificate digitale COVID test antigene teste antigen rapide teste antigenice teste rapide antigen teste rapide covid ministerul sanatatii

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.