Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

MS a publicat datele despre achizițiile din Sănătate din 2020 până în prezent

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 6 septembrie 2021, ora 13:07

Ministerul Sănătății a publicat vineri, 3 septembrie, toate achizițiile din sistemul public de sănătate (spitale publice, direcții de sănătate publică, servicii de ambulanță și alte instituții din subordinea Ministerului Sănătații), începând cu anul 2020 până în prezent.

Detaliile despre achizițiile din sistemul public de sănătate sunt disponibile la acest link: https://data.gov.ro/dataset/achizitii-publice-sanatate

data gov

Anunțul a fost făcut vineri pe o rețea de socializare, chiar pe pagina oficială a Ministerului Sănătății și a fost preluat și de Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății.

Datele despre achizițiile publice din sistemul sanitar sunt împărțite în mai multe rapoarte, unele făcând referire la achizițiile directe ale spitalelor publice, altele la contractele de achiziții ale spitalelor publice.

Etichete: achizitii publice sanatate ministerul sanatatii sistemul public de sanatate sistemul de sanatate sistemul de sanatate publică

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.