Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

MS: Dezbatere publică online privind aprobarea listei bolilor infectocontagioase

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 20 august 2020, ora 10:48

Ministerul Sănătății pune în dezbatere publică un proiect de Hotărâre privind aprobarea listei bolilor infectocontagioase și a listei unităților sanitare de bază în care se tratează persoanele bolnave.

Ministerul Sănătății (MS) organizează luni, 24 august, ora 10:30, o dezbatere publică în sistem de videoconferință.

Tema videoconferinței este proiectul de Hotărâre privind aprobarea Listei bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea persoanelor la domiciliul acestora, la locația declarată de acestea sau, după caz, în unități sanitare sau în locații alternative atașate acestora, precum și a Listei unităților sanitare de bază în care se tratează persoanele bolnave.    

dezbatere publica
Sursă imagine: Pixabay

 

Înscrierea solicitanților la dezbatere se va face la adresa de e-mail: mihaela.raiciulescu@ms.ro, până la data de 21 august, ora 12:00, în limita unui număr de maximum 100 persoane.

Potrivit MS, timpul alocat pentru dezbatere este de 50 de minute, întrucât acestea sunt limitările impuse de platforma Webex.

„Persoanele care vor participa la dezbaterea în sistem videoconferință vor fi înscrise în ordinea în care a fost primită solicitarea de participare la adresa de e-mail mai sus menționată, dar nu mai mult de 100 persoane”, transmite sursa citată.

Etichete: ministerul sanatatii dezbatere publica boli infectocontagioase izolare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.