Newsflash
Știri

SUUB: s-a semnat contractul pentru construirea unui nou corp al spitalului

de L. Budin - dec. 22 2023
SUUB: s-a semnat contractul pentru construirea unui nou corp al spitalului

Ministrul Sănătăţii şi managerul Spitalului Universitar de Urgenţă București, prof. dr. Cătălin Cîrstoiu, au semnat un contract pentru construirea unui nou corp al unităţii spitaliceşti.

Ministrul Sănătăţii, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, şi managerul Spitalului Universitar de Urgenţă București, prof. dr. Cătălin Cîrstoiu, au semnat un contract pentru construirea unui nou corp al unităţii spitaliceşti.

Contractul este în valoare de 880 de milioane de lei, iar proiectul de extindere se va realiza cu finanţare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), informează Agerpres.

Dacă suprafaţa desfăşurată a spitalului are 77.000 de metri pătraţi, acest nou corp de clădire aduce exact aceeaşi suprafaţă. Dincolo de asta, importantă este perspectiva dezvoltării medicale, a posibilităţilor terapeutice, diagnostice dar şi pregătirea medicilor în nişte domenii de nişă, pentru că şi asta îşi propune acest proiect. Am semnat, astăzi, începutul unui nou spital universitar”, a spus Cătălin Cîrstoiu, în cadrul unui eveniment organizat de Ministerul Sănătății cu sprijinul Biroului OMS România. 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Ministerul Sănătății – România

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe