Newsflash
ACTUALITATE Știri

Campanie care promovează o postură corectă în mijloacele de transport în comun

de Florentina Ionescu - sept. 13 2023
Campanie care promovează o postură corectă în mijloacele de transport în comun

Recent a fost lansată campania „Sănătate pe roate”, pentru promovarea unei posturi corecte în mijloacele de transport în comun.

Societatea de Transport București STB S.A. se alătură MPR Agency într-un parteneriat pentru promovarea sănătății fizice a călătorilor din mijloacele de transport în comun. 

Campania se numește „Sănătate pe roate” și propune o abordare educativă cu privire la importanța unei posturi corecte în timpul călătoriei. Ea va fi implementată pe durata unei luni în cadrul a 530 de autobuze din flota STB din București, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ către îmbunătățirea calității vieții bucureștenilor și are ca obiectiv principal să le ofere călătorilor sfaturi utile pentru a menține o postură sănătoasă în mijloacele de transport în comun.

„Într-o lume din ce în ce mai agitată, ne concentrăm adesea asupra aspectelor practice ale vieții noastre, precum deplasarea la serviciu sau la școală. Cu toate acestea, uităm adesea cât de important este să avem grijă de sănătatea noastră fizică în acest proces. Campania noastră desfășurată cu susținerea STB, urmărește să reamintească oamenilor că gesturile mici pot face diferențe mari în sănătate, mai ales în această perioadă în care oamenii revin din vacanță la școală sau la birouri. O postură corectă poate preveni multe probleme de sănătate, iar mijloacele de transport în comun sunt un loc excelent pentru a începe să practicăm acest obicei”, a declarat Andreea Cristea, CEO al MPR Agency. 

Sfaturi în format video, în autobuzele din București

Campania „Sănătate pe roate” va include sfaturi educaționale în format video care vor rula în autobuzele din București. Aceste clipuri vor furniza călătorilor informații despre cum să își mențină o postură corectă în timpul călătoriilor, precum și sfaturi utile pentru a evita obiceiurile nesănătoase care pot afecta coloana vertebrală și sănătatea în general.

„Suntem bucuroși să ne alăturăm acestei inițiative și arătăm că Societatea de Transport București este deschisă către astfel de proiecte civice. Transportul public local joacă un rol important în viața bucureștenilor și suntem dedicați să le oferim o experiență mai sănătoasă și mai confortabilă în timpul călătoriilor cu vehiculele STB S.A. Campania «Sănătate pe roate» este un pas important către îmbunătățirea sănătății fizice a călătorilor din mijloacele de transport în comun și reprezintă un exemplu de colaborare eficientă între sectorul public și cel privat pentru binele comunității”, a declarat Adrian Criț, director general.

Prin educația și conștientizarea călătorilor cu privire la importanța posturii corecte, această inițiativă aduce beneficii semnificative pentru sănătatea și bunăstarea bucureștenilor, se mai arată în comunicat. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe