Newsflash
ACTUALITATE Știri

Caravană destinată screeningului pentru cancerul de col uterin în județul Arad

de Magdalena Tănăsescu - aug. 23 2023
Caravană destinată screeningului pentru cancerul de col uterin în județul Arad

O echipă formată din medici ginecologi din Arad și Timișoara este prezentă în caravana destinată screeningului de col uterin, care va ajunge în perioada următoare în mai multe localități din județul Arad.

Potrivit unei postări pe Facebook, medicii au reușit să consulte și să testeze până acum în jur de 150 de femei din localitățile: Șiria, Pâncota, Seleuș, Ineu, Șepreuș, Bocsig, Târnova, Tauț, Ghioroc, Sâmbăteni. 

„Mulțumim echipajului din Timișoara coordonat de dr. Drăghici Codruța și echipei noastre formate din dr. Ana Colta, dr. Luca Laurențiu, dr. Dimitris Marin, dr. Victoria Ciobanu, dr. Toduț Oana, dr. Anamaria Ardelean și dr. Furău Gheorghe. De asemenea, apreciem eforturile făcute de echipele din primării, birourile de asistență socială, ONG-urile implicate, și mai ales de medicii de familie și centrele medicale care ne-au susținut și ajutat în acest proiect”, a declarat dr. Cristian Furău, medic primar obstetrică-ginecologie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Caravana va fi prezentă inclusiv joi, 24 august, în Arad, iar programul din perioada următoare va fi anunțat în timp util de organizatori.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe