Newsflash
Știri

Curs despre urgențele aparatului respirator, organizat de UPU-SMURD Târgu Mureș

de L. Budin - mar. 12 2024
Curs despre urgențele aparatului respirator, organizat de UPU-SMURD Târgu Mureș

Cursul a fost organizat de UPU-SMURD Târgu Mureș și Organizația Studențească de Medicină de Urgență, în parteneriat cu UMFST „G.E. Palade”.

Peste 120 de voluntari UPU-SMURD Târgu Mureș au participat sâmbătă, 9 martie, la un curs pe tema urgențelor aparatului respirator, susținut de specialiști din cadrul Centrului Național de Formare în Asistența Medicală de Urgență.

Cursul a fost organizat de UPU-SMURD Târgu Mureș și Organizația Studențească de Medicină de Urgență, în parteneriat cu UMFST „G.E. Palade” Târgu Mureș, se arată pe pagina de Facebook a universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „G.E. Palade” Târgu Mureș.

S-au abordat următoarele subiecte: ABCDE - evaluarea pacientului, managementul în UPU al insuficienței respiratorii, managementul avansat al căilor aeriene, moduri, setări și alarme ale ventilatorului, îngrijirea aparaturii, transportul pacientului critic, precum și simulări de caz.


Notă autor:

Sursă foto: Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe