Newsflash
Știri

UMFST Tg. Mureș: două locuri la Medicină pentru viitorii angajați ai SRI

de L. Budin - feb. 21 2024
UMFST Tg. Mureș: două locuri la Medicină pentru viitorii angajați ai SRI

Universitatea târgmureșeană va extinde oferta de școlarizare la programul de Medicină cu două locuri, destinate viitorilor angajați ai SRI.

Ca urmare a acordului de colaborare semnat cu Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, începând cu anul universitar 2024/2025, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș își va extinde oferta de școlarizare la programul de Medicină cu două locuri, destinate viitorilor angajați ai Serviciului Român de Informații, se arată într-o postare pe Facebook.

Aceste locuri se adaugă celor 45 de locuri alocate deja Ministerului Apărării Naționale pentru programul de studii de Medicină militară, se mai precizează.


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe