Newsflash
ACTUALITATE Știri

UMFST Târgu Mureș organizează cursuri de pregătire pentru candidații la Medicină

de L. Budin - ian. 26 2024
UMFST Târgu Mureș organizează cursuri de pregătire pentru candidații la Medicină

Din luna februarie, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș organizează cursuri de pregătire la admitere, pentru candidaţii care vor să-și urmeze studiile la facultățile de Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie.

Se organizează cursuri la disciplinele biologie, chimie și chimie organiză, se arată pe pagina de Facebook a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „G.E. Palade” din Târgu Mureș. 

Detalii privind opțiunile de pregătire și calendarul de desfășurare a cursurilor se găsesc aici

Conform Hotărârii nr. 35 din 13.01.2023 a Consiliului de Administrație al UMFST G.E. Palade Tg.Mureș, se aprobä scutirea de taxa de participare la cursurile de pregătire pentru admitere organizate de către universitate participanților care provin din sistemul de plasament (case de copii). Solicitările se depun la Registratura UMFST G.E. Palade Tg.Mureș, pe adresa registratura@umfst.ro

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe