Newsflash
ACTUALITATE Știri

Cursul „Cum să îți pui pacienții pe pompă de insulină”, organizat pe 16 decembrie

de Magdalena Tănăsescu - nov. 27 2023
Cursul „Cum să îți pui pacienții pe pompă de insulină”, organizat pe 16 decembrie

Asociația pentru consiliere și educație în sănătate ACES organizează o nouă ediție a cursului „Cum să îți pui pacienții pe pompă de insulină”, pe 16 decembrie, la Brașov.

Cursul, aflat la cea de-a XIII-a ediție, este destinat medicilor care cunosc deja procesele, provocările, echipamentele, dificultățile și elementele mai ușoare care vin odată cu montarea unei pompe de insulină pe un pacient cu diabet zaharat tip 1.

 

Potrivit unei postări pe Facebook, cursul abordează o temă de actualitate în tratamentul și monitorizarea pacienților cu diabet de tip 1. Se va discuta despre sistemele de monitorizare glicemică continuă – senzori de glicemie; pompe de insulină; pompe de insulină augmentate cu senzor; sisteme cu buclă inchisă MiniMed780G.

 

„Cursul este susținut de medici diabetologi cu experiență în montarea dispozitivelor utilizate în diabet (senzori, pompe de insulina). Lectorii îsi desfasoara activitatea în Centre specializate, având experiență de peste 4 ani în gestionarea pacienților care utilizează tehnologii în controlul diabetului zaharat insulino-necesitant”, se menționează în postare.

În cadrul evenimentului vor fi discutate cazuri și situații aparte, care au ridicat provocări. Vor fi interpretate în comun rapoarte, fiind analizate deschis soluțiile găsite sau posibile.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe