Newsflash
ACTUALITATE Știri

„Viața Medicală”, premiată de farmaciști

de Redacția Viața Medicală - nov. 24 2023
„Viața Medicală”, premiată de farmaciști

Săptămâna aceasta a avut loc, la București, Gala Farmacistului 2023.

Colegiul Farmaciștilor din România a sunat adunarea pentru seara zilei de joi, 23 noiembrie, pentru a-și premia membrii care s-au remarcat în profesia lor și nu numai. „Premiem excelența și profesionalismul din lumea farmaceutică”, spunea, în discursul său, prof. dr. farm. Dumitru Lupuliasa. 

Gala Farmacistului de anul acesta, ajunsă deja la cea de-a 12-a ediție, a reunit, la București, nu mai puțin de 250 de participanți, printre care și publicația noastră, Viața Medicală. Am primit premiul de la categoria „Presă medicală”.  

Faptul de a ne afla printre premianții acestei prestigioase organizații ne onorează și vine ca o recunoaștere a muncii noastre de-a lungul timpului – suntem săptămânalul de informare și opinie al comunității medicale!  

Mulțumim Colegiului Farmaciștilor din România pentru acest premiu și îi asigurăm pe membrii acestei comunități că în continuare vor găsi în noi un aliat de nădejde în toate lucrurile bune pe care le fac. Și chiar fac! 

 

 

Galerie foto cu mai multe imagini, aici: 

 


Galerie imagini (5)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe