Newsflash
ACTUALITATE Știri

Prof. dr. Cornel Cătoi, reales rector al USAMV Cluj-Napoca

de L. Budin - feb. 7 2024
Prof. dr. Cornel Cătoi, reales rector al USAMV Cluj-Napoca

Senatul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, reunit în ședința din 7 februarie a.c., a aprobat raportul Biroului Electoral (BEU) privind procesul de alegere a rectorului.

Senatul a validat rezultatul exprimat prin vot direct, egal şi secret în data de 1 februarie 2024, în urma căruia prof. dr. Cornel Cătoi a fost ales de comunitatea academică în funcţia de rector al USAMV Cluj-Napoca pentru mandatul 2024-2029, se arată pe pagina de Facebook a universității clujene.

Prof. dr. Cornel Cătoi urmează să fie confirmat în funcția de rector prin ordin al ministrului Educației, în termen de 30 de zile de la data alegerilor. 

De asemenea, în urma alegerilor din data de 29 ianuarie a.c., pentru mandatul 2024-2029, funcția de președinte al Senatului a revenit prof. dr. Dan C. Vodnar, iar noul prefect al studenților este Paul Bota, se mai precizează în postare. 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe