Newsflash
ACTUALITATE REUNIUNI

Psihiatrie și drepturile omului la București

de Cristina GHIOCA - mar. 8 2024
Psihiatrie și drepturile omului la București

La București are loc zilele acestea conferința Zilele Medicale și Științifice ale Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia” București. Evenimentul se încheie sâmbătă, 9 martie.

Peste 200 de persoane participă zilele acestea la conferința Zilele Medicale și Științifice ale Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia” București. Lucrările conferinței au loc atât la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandru Obregia, din București, cât și la Palatul Parlamentului. Reuniunea medicală a debutat marți, 4 martie și se încheie sâmbătă, 9 martie.

Tema de anul acesta a conferinței este „Perspective în psihiatria românească – drepturile omului: realități și strategii”. Programul științific al reuniunii cuprinde atât workshop-uri cât și prezentări de caz și sesiuni științifice. 

Specialiști din București, dar și din alte orașe tratează subiecte de interes din domeniul Psihiatriei și al Psihologiei. Unele dintre sesiunile științifice sunt dedicate asistenților medicali și celor sociali, dar și psihologilor. 

Între temele dezbătute în cadrul conferinței amintim: abordarea pacientului suicidar, relația dintre sănătatea mintală și utilizarea rețelelor sociale și a dispozitivelor tehnologice, utilizarea chatbot-uriloir în gestionarea unor afecțiuni psihiatrice sau noi direcții de cercetare în sănătatea mintală. 

 Zilele Medicale și Științifice ale Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia” București se adresează medicilor psihiatri, psihologilor, asistenților medicali, asistenților sociali și este creditată cu 30 de credite EMC.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe