Newsflash
Știri

Răzvan Mihai Prisada, noul preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului

de Dorina Novac - mar. 2 2022
Răzvan Mihai Prisada, noul preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului

Răzvan Mihai Prisada este de marți, 2 martie 2022, noul preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale din România.

Începând de marți, 1 martie 2022, Răzvan Mihai Prisada este noul președinte al Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România, în urma promovării concursului desfășurat de către Ministerul Sănătății pentru ocuparea postului vacant de conducere, pe perioadă nedeterminată.

Razvan Mihai Prisada

Răzvan Mihai Prisada este farmacist, doctor în farmacie și a deținut funcția de vicepreședinte al Colegiului Farmaciștilor din România din anul 2016, potrivit unui comunicat de presă.

Cu o vastă experiență în domeniul farmaceutic și al politicilor naționale și europene ale medicamentului, Răzvan Mihai Prisada a coordonat în anul 2019, în calitate de președinte, lucrările Grupului de lucru pentru Produse farmaceutice și dispozitive medicale din cadrul Consiliului Uniunii Europene.

„Este un moment în care Agenția, prin rolul esențial pe care îl are în sistemul de sănătate românesc dar și la nivel european, împreună cu celelalte agenții naționale, trebuie să asigure eficient gestionarea medicamentelor și a dispozitivelor medicale, pe piața din România. În special în contextul crizelor pe care le trăim la nivel global, dreptul pacienților de a avea acces la tratamente medicale adecvate este obligatoriu, iar instituțiile din domeniul sănătății trebuie să evalueze riscurile și să găsească soluții eficiente și în cel mai scurt timp. Sunt foarte multe lucruri care trebuie repuse pe un făgaș normal astfel încât instituția să-și recapete prestigiul iar specialiștii care activează aici să fie din nou puși în valoare”, afirmă Răzvan Mihai Prisada, noul președinte al ANMDMR.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe