Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Săptămâna conștientizării asupra Piciorului Diabetic

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 10 noiembrie 2022, ora 11:11

Societatea de Neuropatie Diabetică din țara noastră amintește că în această perioadă are loc o campanie de conștientizare care trage un semnal de alarmă asupra unei complicații a diabetului zaharat.

Neurodiab (Societatea de Neuropatie Diabetică) le amintește internauților că zilele acestea are loc o campanie menită să crească gradul de conștientizare asupra piciorului diabetic. 

saptamana constientizare picior diabetic
https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/carpeta-covor-din-piele-haine-comode-267177/

 

„Stimați urmăritori specialiști medicali, perioada 7-14 noiembrie este Săptămâna creșterii Conștientizării față de Piciorul Diabetic și a cărei misiune este de a scădea rata amputațiilor ca urmare a complicațiilor diabetului. Cu această ocazie, D-Foot international organizează o serie de webinarii pentru fiecare regiune de pe glob unde organizația are reprezentanți”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Societății de Neuropatie Diabetică.

Astfel, profesioniștii din domeniul medical sunt invitați să vizitați pagina web D-Foot International pentru a se înscrie la webinarul dedicat regiunii Europene, care va avea loc în 12 noiembrie, între orele 13:00 și 15:00 (CET): d-foot.org/resources/news/feet-on-the-ground/join-us-for-the-diabetic-foot-awareness-week.

Etichete: neurodiab societatea de neuropatie diabetica picior diabetic campanie constientizare neuropatie diabetica webinar medici webinarii webinar complicatii diabet amputatie amputatii membre

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC