Newsflash
ACTUALITATE Știri

Un membru de onoare al Societății de Neuropatie Diabetică a decedat luna aceasta

de Florentina Ionescu - iun. 27 2023
Un membru de onoare al Societății de Neuropatie Diabetică a decedat luna aceasta

Neurodiab, Societatea de Neuropatie Diabetică din România, a anunțat că profesorul Aaron Vinik, membru de onoare, a decedat în 15 iunie a.c.

Societatea a postat un mesaj pe o rețea socială, în care subliniază că profesorul Vinik a fost unul dintre cei mai importanți cercetători medicali ai generației sale. 

„Cu o profundă tristețe, vă informăm că profesorul Aaron Vinik, membru de onoare al asociației noastre, a părăsit această lume la data de 15 iunie 2023, în casa sa din Norfolk, Virginia. Profesorul Vinik a fost un puternic susținător al asociației noastre și o prezență importantă la numeroase întâlniri, unde ne prezenta mereu ultimele sale descoperiri. Fără îndoială, profesorul Vinik a fost unul dintre cei mai importanți cercetători medicali ai generației sale, aducând un impact semnificativ domeniului Neuropatiei Diabetice și fiind recompensat cu numeroase premii pe parcursul carierei sale”, au transmis reprezentanții Societății de Neuropatie Diabetică. 

În urma profesorului Vinik rămân numeroase articole originale de specialitate și cercetări excepționale, dar și nenumărați pacienți care s-au bucurat de o viață mai ușoară datorită muncii și dăruirii acestuia. 

„Sincere condoleanțe familiei, prietenilor, dar și colegilor săi”, au mai transmis reprezentanții Neurodiab. 


Notă autor:

Sursa foto: https://www.facebook.com/neurodiab/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe