Newsflash
ACTUALITATE Știri

Sistem care care va ușura comunicarea cu aparținătorii, la SCJU Sibiu

de Florentina Ionescu - iun. 23 2023
Sistem care care va ușura comunicarea cu aparținătorii, la SCJU Sibiu

Începând de luni, 19 iunie, modulele informatice INFOSPITAL și SMSFEEDBACK, destinate comunicării cu aparținătorii, pacienții și angajații Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au devenit funcționale.

Aceste două module informatice au devenit funcționale după finalizarea cu succes a testarii lor. 

Modulul INFOSPITAL este unul complet nou și performant care va ușura comunicarea cu aparținătorii și care permite Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu ca în maxim două ore de la internarea pacientului să poată comunica aparținătorilor desemnați anumite informații despre acesta. 

Practic aparținătorii desemnați vor primi prin SMS cu un cod unic al pacientului și ulterior, pe baza acestuia, alte informații cum ar fi: unitatea sanitară la care este internat pacientul, adresa, secţia, compartimentul, salonul, etajul, numele medicului curant şi numărul de telefon apelabil pentru detalii medicale, se arată pe pagina oficială de Facebook a SCJU Sibiu. 

Modulul SMS Feedback este compus din modulele: 

SMS Feedback - modul de monitorizare a gradului de satisfacție a pacienților (modul care era deja funcțional); 

SMS Feedback - modul de monitorizare a gradului de satisfacție a angajatului – nou implementat; 

SMS Feedback - modul de monitorizare a sindromului Burnout (epuizare profesională) - nou implementat; 

Prin modulul Infospital, aparținătorii vor fi informați mai rapid și mai eficient cu privire la pacienții internați la SCJU Sibiu, iar prin facilitățile noi aduse de modulul SMS – feedback vor fi colectate date importante despre derularea actului medical și despre activitatea personalului.

„Îmbunătățirea comunicării cu pacienții și aparținătorii dar și cu angajații este unul din obiectivele principale pe care le-am urmărit și mă bucur că am reușit, împreună cu echipa managerială să implementăm aceste facilități de comunicare pe mai multe paliere. Prin modulul Infospital, aparținătorii vor fi informați mai rapid și mai eficient cu privire la pacienții internați iar prin facilitățile noi aduse de modulul sms – feedback vom colecta date importante despre derularea actului medical și despre activitatea personalului. Toate aceste date creează premisele dezvoltării activității noastre și pârghiile pentru a corecta ceea ce nu funcționează, astfel încât să putem genera cele mai bune rezultate în relația cu beneficiarii serviciilor noastre”, a declarat managerul SCJU Sibiu, sr. Daniel Chelcea. 

Detalii despre modul de funcționare ale noilor facilități sunt disponibile pe scjus.ro

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe