Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate are un nou președinte

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 20 mai 2021, ora 12:20

Dr. Vlad-Teodor Berbecar este noul președinte al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS).

Vlad-Teodor Berbecar, medic specialist medicină internă cu experiență de peste 8 ani în domeniul sănătății, a fost numit în funcția de Președinte al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, cu rang de secretar de stat, pentru un mandat de 5 ani.

ANMCS
Sursă imagine: Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate // Facebook

„Prin Decizia Prim-Ministrului nr. 305/17 mai 2021, domnul Vlad-Teodor Berbecar a fost numit în funcția de Președinte al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate ( ANMCS), cu rang de secretar de stat, pentru un mandat de 5 ani”, se arată într-un comunicat.

Potrivit ANMCS, acesta este absolvent al Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București. De asemenea, cu o bogată experiență organizatorică și managerială, dr. Vlad-Teodor Berbecar este membru fondator al European MD PhD Association și al Asociației „ Caravana cu Medici”, unde a activat ca secretar general în ultimii 6 ani.

„ANMCS este vital pentru dezvoltarea sistemului sanitar românesc și alinierea lui la standardele internaționale. Îmi doresc să continui și să îmbunătățesc ce au început predecesorii mei prin transformarea Autorității în principalul partener al unităților sanitare pentru creșterea calității serviciilor de sănătate și a siguranței pacientului”, a declarat dr. Vlad-Teodor Berbecar.

Etichete: ANMCS presedinte ANMCS caravana cu medici sistemul sanitar

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.