Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cardiologia de la Spitalul Militar din București își poate relua activitatea

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 14 aprilie 2020, ora 15:28

Secţia Cardiologie I a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” se redeschide miercuri, 15 aprilie, după ce în ultimele două săptămâni a fost aplicat protocolul intern de curăţenie, dezinfectare şi nebulizare a spaţiilor.

Potrivit unui comunicat de presă al instituției, tot personalul Secției (corpul medical, de îngrijire și administrativ) a primit aviz epidemiologic pentru intrarea în activitate după ce rezultatele a două serii de teste RT PCR au fost negative.

spitalul militar

„Menționam că, pentru siguranța personalului medical și a pacienților care se adresează Centrului de Boli Cardiovasculare al Spitalului Militar Central, pacienți care au asociat, de cele mai multe ori, diagnosticului principal o serie de alte comorbidități, fapt ce crește riscul contactării noului coronavirus, protocolul de curațenie terminală a fost efectuat de două ori, în intervalul celor două săptămâni care au trecut de la decizia închiderii secției”, informează sursa citată.

Redeschidere Sectie Cardiologie I

Sursă imagine: unsplash.com

Etichete: spatii medicale SARS-Cov-2

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC