Newsflash
Știri

Centru medical din România, acreditat de Surgical Review Corporation

de Florentina Ionescu - feb. 14 2020
Centru medical din România, acreditat de Surgical Review Corporation

Un centru pentru tratamentul afecțiunilor mamare de la noi din țară a primit acreditarea SRC, Surgical Review Corporation, după un proces amplu de auditare.

Este vorba de Centrul pentru tratamentul afecțiunilor mamare din Spitalul Euroclinic. Unitatea medicală a primit recent acreditarea Surgical Review Corporation (SRC).

acreditare centru medical

Potrivit unui comunicat, în luna noiembrie a anului trecut, acest centru a obținut certificarea de Centru de Excelență, după un proces amplu de auditare, atât a spitalului, cât și a echipei medicale. Auditarea a fost efectuată de specialiștii din Statele Unite ale Americii, de la SRC.

Ce este Surgical Review Corporation?

SRC este recunoscut la nivel mondial pentru stabilirea celei mai sigure, eficace și eficiente îngrijiri medicale în numeroase domenii medicale și chirurgicale, printre care și tratamentul afecțiunilor mamare. 

Procesul extrem de riguros a durat aproximativ 6 luni și a cuprins o analiză completă a experienței în îngrijirea pacientelor cu afecțiuni mamare, conform ghidurilor și protocoalelor internaționale.

acreditare eficacitate

Recunoașterea internațională confirmă eforturile depuse de echipa medicală pentru a oferi îngrijire de calitate, în condiții de siguranță, tuturor femeilor afectate de cancerul de sân sau de alte afecțiuni ale sânului.

„Fiecare caz este introdus într-o bază de date centrală a SRC, putând fi evaluate periodic și comparate cu standardele de îngrijire de forumul de acreditare”, a declarat dr. Victor Titirez, medic chirurg cu acreditare europeană în chirurgia oncologică a sânului.


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe