Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Mesajul transmis de CMR după incendiul de la „Matei Balș”

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 1 februarie 2021, ora 11:33

Colegiul Medicilor din România a transmis vineri un mesaj, în urma incendiului care a izbucnit a izbucnit la parterul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București, care tratează bolnavi cu COVID-19.

Redăm mai jos mesajul integral al prof. dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor din România ( CMR), postat pe o cunoscută rețea de socializare:

daniel coriu

„În fața încă unei tragedii care lovește sistemul de sănătate și un spital din țara noastră, Colegiul Medicilor din România (CMR) își exprimă întregul regret. Suntem alături de rudele celor care și-au pierdut viața în incendiul de la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. dr. Matei Balș” și de toți cei afectați de ceea ce s-a întâmplat în această dimineață. Vedem cum sistemul de sănătate românesc este îndoliat din nou. Pacienți, medici, asistenți, infirmiere, personal administrativ, toți cei care, clipă de clipă, luptă pentru viață au de înfruntat un nou eveniment zguduitor. Colegiul Medicilor din România își exprimă întreaga solidaritate cu ei” - prof. dr. Daniel Coriu, președinte CMR.

Etichete: prof. dr. Daniel Coriu Daniel Coriu presedinte CMR CMR președinte colegiul medicilor din România

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.