Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ministrul Rafila s-a întâlnit cu un ambulanțier din Bacău în vârstă de 100 de ani

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 1 august 2022, ora 11:34

Săptămâna trecută, cu ocazia Zilei Naționale a Ambulanței din România, ministrul Sănătății a fost la Iași.

Prof. dr. Alexandru Rafila s-a întâlnit la Iași cu medici, asistenți și ambulanțieri din toată țara. Totodată, ministrul Sănătății s-a întâlnit cu domnul Ion Rusu, un ambulanțier din Bacău, în vârstă de 100 de ani. Acesta și-a dedicat 18 ani din viață Ambulanței. 

Vă recomandăm și: Ziua Naţională a Ambulanţei: 6,2 milioane de intervenții în 2020-2021 

Rafila la Iasi

„M-am bucurat că de ziua lor, am putut să le mulțumesc pentru că iubesc să ajute. Numai anul trecut, au intervenit la peste 3,9 milioane de cazuri. Sunt 12.733 de angajați în Serviciile de Ambulanță. 12.733 de oameni ale căror inimi bat pentru viețile pe care le salvează. Tot astăzi l-am cunoscut și pe domnul Ion Rusu, un ambulanțier din Bacău, în vârstă de 100 de ani! 18 ani și i-a dedicat Ambulanței. Mi-a mărturisit secretul lui: pentru fiecare om care i-a cerut ajutorul a luptat ca pentru un membru al familiei. La mulți ani, dragi colegi!”, a transmis ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, pe pagina sa oficială de Facebook, joi, 28 iulie, de Ziua Națională a Ambulanței. 

Rafila la Iasi2

Etichete: alexandru rafila ministru alexandru rafila Alexandru Rafila ziua nationala a ambulantei din Romania ziua nationala a ambulantei

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC