Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Personalul Maternității Giulești din Capitală a fost premiat recent

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 7 februarie 2023, ora 18:19

Personalul Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sîrbu” (Maternitatea Giulești) anunță că a fost premiat în cadrul unei gale recente.

Filiala București a Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România ( OAMGMAMR) a premiat profesionalismul, dăruirea și implicarea în îngrijirea pacienților, în lupta cu pandemia de COVID-19, în cadrul celei de a X-a ediții a Galei Premiilor de Excelență în Asistență Medicală. 

Magia sărbătorilor de iarnă, în maternitate 

personal spitalul panait sirbu premiat2

„În acest context, este o onoare pentru noi faptul că « Premiul de Onoare» a fost acordat personalului Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie «Prof. Dr. Panait Sîrbu», în semn de înaltă apreciere «pentru activitatea remarcabilă» desfășurată pe perioada celor doi ani de pandemie”, au scris reprezentanții maternității Giulești pe pagina oficială de Facebook, alături de câteva imagini.

personal spitalul panait sirbu premiat1

Aceștia au adăugat că sunt recunoscători pentru aprecierea de care se bucură eforturile deosebite depuse de asistenții medicali, moașele, întregul personal medical, auxiliar și tehnic: 

„În contextul provocărilor uriașe pe care criza sanitară COVID-19 le-a ridicat în fața întregului sistem, suntem recunoscători pentru aprecierea de care se bucură eforturile deosebite depuse de asistenții medicali, moașele, întregul personal medical, auxiliar și tehnic, sub coordonarea managementului Spitalului de Obstetrică-Ginecologie «Prof. Dr. Panait Sîrbu». Tuturor le urăm cât mai multe succese viitoare și le mulțumim încă o dată pentru profesionalism și implicare.” 

Ziua prematurității, marcată în maternitatea Giulești 

Etichete: panait sirbu OAMGMAMR oamgmamr filiala bucuresti ingrijirea pacientilor implicare eveniment de premiere premiu premiul de onoare excelenta in asistenta medicala maternitatea giulesti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.