Newsflash
ACTUALITATE Știri

Echipa de moașe a Spitalului „Prof. Dr. Panait Sîrbu” a fost premiată

de Florentina Ionescu - nov. 6 2023
Echipa de moașe a Spitalului „Prof. Dr. Panait Sîrbu” a fost premiată

Filiala București a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România a premiat recent profesionalismul, dăruirea și implicarea în îngrijirea pacienților.

Premierea mai multor moașe, printre care și cea a moașelor de la Maternitatea Giulești, a avut loc în cadrul celei de a XI-a ediții a Galei Premiilor de Excelență în Asistență Medicală, se precizează pe pagina de Facebook a Spitalului Clinic „Prof. Dr. Panait Sîrbu” (numit și Maternitatea Giulești). 

Premiile oferite reprezintă distincții profesionale dedicate asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali membrii ai OAMGMAMR (filiala municipiului București), care contribuie în mod esențial la dezvoltarea și consolidarea profesiei, își îndeplinesc misiunea cu profesionalism și excelează în activitatea profesională. 

„Cu bucurie și cu o imensă mândrie, vă aducem la cunoștință că echipa spitalului nostru a fost și în acest an premiată în cadrul galei, astfel: Premiul de Excelență «Îngrijiri de maternitate sigure și eficiente» - echipa de moașe a Sălii de nașteri a Spitalul de Obstetrică Ginecologie «Prof. Dr. Panait Sîrbu»; Premiul pentru întreaga activitate – doamna Manole Cristina - Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie «Prof. Dr. Panait Sîrbu». Transmitem sincere felicitări echipei! Aceste premii reconfirmă profesionalismul de care dați dovadă zi de zi și dăruirea față de pacienți! Vă mulțumim!”, au transmis reprezentanții Maternității Giulești pe rețeaua de socializare. 

Mai multe imagini de la gala de decernare a premiilor puteți vedea mai jos:  

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe