Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Prof. dr. Cătălina Poiană, aleasă președinte al CMMB pentru un nou mandat

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 20 octombrie 2020, ora 10:35

Prorectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a făcut recent un anunț referitor la noul său mandat de președinte al Colegiului Medicilor din Municipiul București.

Prof. dr. Cătălina Poiană, care este totodată Șeful Disciplinei Endocrinologie Institutul C. I. Parhon, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, a subliniat că una dintre prioritățile sale în acest nou mandat se referă la „Rolul Medicului în Societate”.

catalina poiana

Redăm mai jos mesajul prof. dr. Cătălina Poiană:

„Dragi colegi vă mulțumesc că m-ați votat și mi-ați acordat încrederea dvs pentru ca în următorii patru ani să vă reprezint din postura de președinte al Colegiului Medicilor din Municipiul București! Este o onoare dar și o mare responsabilitate. Vă promit de la început că în acest nou mandat una din principalele mele priorități se referă la Rolul Medicului în Societate. Avem medici buni, avem medici implicați și profesioniști, avem colegi de care sunt mândră că împreună suntem MEDICI și practicăm profesia medicală. Avem înainte 4 ani, patru ani de continuare a construcției începute, 4 ani în care sper ca la final să spunem - Împreună am construit și dezvoltat un colegiu al medicilor pentru medici! Cu transparentă și implicare sunt convinsă că fiecare din noi, din specialități medicale diverse, ne putem aduce contribuția la dezvoltarea acestui colegiu - cel mai numeros din țară. Am realizat multe transformări ale CMMB în primul mandat, poate cea mai importantă se referă la ideea că astăzi medicul din București intră și iese pe ușa din față a colegiului. Mai sunt însă multe lucruri de construit și pus la punct. În noul mandat, acum la început, vă asigur că îmi doresc ca persoanele care reprezintă Voci ale medicilor să vină alături de noi ca împreună să identificăm soluțiile legale și corecte pentru consolidarea și dezvoltarea profesiei medicale. Vă mulțumesc tuturor!”, a scris Prorectorul UMFCD sâmbătă, pe pagina sa oficială.

Etichete: catalina poiana prof. dr. catalina poiana prorector

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.