Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Proiectul MountMed, organizat cu sprijinul UMFCD, are loc în iulie

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 18 iulie 2022, ora 13:04

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București este implicată într-un proiect ce va avea loc în stațiunea Parâng.

În perioada 24-29 iulie 2022, Societatea Studenților în Medicină din București ( SSMB), cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” ( UMFCD) din București, organizează a X-a ediție a proiectului MountMed, în stațiunea Parâng, județul Hunedoara, se arată pe o rețea socială

mount med

Proiectul are ca scop îmbinarea pasiunii pentru medicină și munte, prin activități de aprofundare a tehnicilor de BLS, Trauma și Supraviețuire Montană prin cursuri, workshopuri și competiții pe echipe.

„De asemenea, diversitatea centrelor universitare din care vin participanții creează un mediu propice de socializare și networking prin activități sociale, jocuri și petreceri tematice.”, spun inițiatorii acestui proiect.

Etichete: UMFCD umf carol davila bucuresti umf carol davila medicina socializare workshopuri munte parang supravietuire montana SSMB Societatea Studenţilor în Medicină din București

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.