Newsflash
ACTUALITATE Știri

UMF „Carol Davila” va colabora cu Universitatea Showa din Tokyo

de Magdalena Tănăsescu - ian. 22 2024
UMF „Carol Davila” va colabora cu Universitatea Showa din Tokyo

Un acord de colaborare între Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” (UMFCD) și Universitatea Showa din Tokyo a fost semnat de rectorul UMFCD, prof. univ. dr. Viorel Jinga.

Potrivit unei postări pe Facebook, universitatea bucureșteană a găzduit recent o delegație de la Universitatea Showa din Tokyo, Japonia. 

 

„Delegația niponă, formată din prof. Miki Izumi și prof. Miyuki Hashimoto, a participat la lucrările Consiliului de Administrație al UMFCD. Acordul de colaborare semnat între cele două instituții de învățământ marchează astfel un pas important în dezvoltarea relațiilor internaționale și a schimburilor academice”, se menționează în postare.

 

Invitații niponi au avut ocazia să viziteze o serie de facilități educaționale şi clinice, precum Palatul Facultății de Medicină și Spitalul Universitar de Urgență București.

 

Programul a inclus şi o vizită la centrele de simulare de ultimă generație, precum și la facilitățile de cazare, coordonate de prof. univ. dr. Silviu Pițuru, prorector al UMFCD. 

 

„Suntem entuziasmați de perspectivele acestei colaborări și de oportunitățile pe care le va oferi studenților și cadrelor didactice din ambele instituții”, se mai spune în postare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe