Newsflash
Știri

Ventilator neonatal performant, donat Maternității din Sibiu

de Dorina Novac - iul. 18 2022
Ventilator neonatal performant, donat Maternității din Sibiu

Terapia Intensivă Neonatală a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a primit un nou ventilator neonatal performant, în valoare de 205.000 lei.

O parte din fondurile pentru achiziționarea aparatului au fost asigurate de către organizația caritabilă Latter-Day Saint Charities, iar cealaltă a fost achitată de către Asociația BABY CARE SIBIU din donațiile persoanelor fizice și juridice primite de Asociație în cursul anului trecut.

maternitate Sibiu

„Într-o maternitate, calitatea actului medical, de la naștere și până la îngrijirea ulterioară a nou-născuților, depinde în primul rând de oameni, de personalul medical dedicat și implicat în acordarea unor servicii corespunzătoare celor mai mici dintre pacienți. Dar, în medicina modernă, oamenii sunt completați de tehnica medicală. În egală măsură, echipamentele medicale performante sunt salvatoare de vieți. Fără acestea, șansele la viață ale prematurilor și nou-născuților la termen bolnavi scad considerabil”, au precizat reprezentanții SCJU Sibiu.

Organizația Latter-day Saint Charities derulează proiecte caritabile de ajutor medical, social și de dezvoltare în 195 de țări și acordă asistență indiferent de rasă, afiliere religioasă sau naționalitate.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe